Enjoy a deep cleansing session enriched with a custom blend of seasonal fruits, vegetable, and herbs nourish the skin. A relaxing face, scalp and arm or foot massage completes this all organic facial.

Preberi več

Želite imeti bolj urejena stopala, zavidljivo lepe nohte, pa vam doma nekako ne uspeva najbolje? Niste edini. Marsikdo zato raje prepusti nego stopal izkušenim rokam profesionalnih pedikerjev. V kolikor so prisotne še dodatne težave s trdo kožo ali otiščanci, pa je to le še dodaten razlog za obisk pedikerja oziroma je to že kar nujnost. 

Preberi več

Reiki pomeni univerzalno, vseobsegajočo življenjsko energijo.

Je zelo enostaven način zdravljenja s polaganjem rok nase ali na drugo osebo, žival, rastlino z namenom prevajanja reikija. Terapevt (beseda pomeni tistega, ki spremlja nekoga na poti) je predvsem Kanal ali Prevodnik te energije. Na lastnost te energije, v kateri je skrita inteligenca vesolja, na srečo ne moremo vplivati in prav tako ne na način njenega delovanja.

Preberi več

Medicinska pedikura je usmerjena bolj v problematiko stopal in nohtov na nogah. Pri tem postopku se rešuje in zdravi vraščene nohte (z BS sponkami ali brez), glivične nohte, kurja očesa in otiščance. Lahko se kombinira s klasično pedikuro ali pa se posvetimo samo določenemu problemu. Trajanje je odvisno od problematike.

Poleg urejanja vam še svetujemo nego doma (primeren izdelek), da lažje dosežemo željen rezultat.

Preberi več

Izraznost, jasni obrisi, čiste linije in simetrija so vidiki na obrazu, ki jih kot celostno sliko dojemamo pod pojmom lepota.Moderna visokotehnološka mikropigmentacija zanj in zanjo iz hiše Goldeneye lahko na podlagi sodobnih metod pomaga vsem pri približevanju k osebnemu pojmovanju idealne podobe in pri neopazni ter nevsiljivi korekciji obraznih potez. Popolna mikropigmentacija blagovne znamke Goldeneye dobesedno vsakemu trenutku podeli več izraznosti. Podarite vašemu pogledu več globine, vašim ustnicam idealne linije in vašemu obrazu z optimalno obliko obrvi lep in harmoničen okvir. Sanje o takšni lepoti so trajne in vas bodo spremljale z gotovostjo – zmeraj in povsod. 

Preberi več

Ročna limfna drenaža je rahla, črpanju podobna masaža. Njen namen je, da s spodbujanjem limfnega sistema pospeši odstranjevanje odpadnih snovi iz telesa, kar je še posebej pomembno pri hujšanju in odpravi celulita. Ta tehnika tudi pozitivno deluje pri oteklinah in poškodbah. Vse gibe izvajamo zalo nežno po telesu navzgor proti najbližjim bezgavkam. 

Preberi več

Masaža celega telesa vas čudovito sprosti in izboljša splošno psiho-fizično počutje. Z različnimi masažnimi prijemi povečamo prekrvavitev, izločanje odpadnih snovi, stimuliramo pretok limfe in zmanjšujemo fizično in emocionalno napetost. 

Preberi več