Nega med mikropigmentacijo

Nudimo vam proizvode za higiensko izdelavo mikropigmentacije med samim postopkom in za nego doma.

NEGOVALNI IZDELKI PIGMENT CARE

WASH! nadomešča poznani gel Deep Cleansing. Higienski čistilni koncentrat je primeren za vsak tip kože in namenjen profesionalni uporabi pred mikropigmentacijo. Odlikujeta ga kremasta, žametna pena in dejstvo, da na kožo ne učinkuje agresivno. Zato je idealen tudi za domačo uporabo, ne samo za pigmentirano kožo.      

PUSH! nadomešča PPG. Patentirana in nagrajena sestavina »SymSitive« preprečuje pretirane reakcije kože in deluje pomirjujoče. »Zmajeva kri« pospešuje celjenje ran in preprečuje razvoj herpesa.

Za najvišjo raven udobja med tretmajem gel zelo skromno in nežno nanesemo pred in med posameznimi delovnimi fazami s sterilno vatirano palčko. 

HUSH! vam je zdaj na voljo univerzalno-negovalni dvojec z uporabniku prijaznim aplikatorjem namesto nekoč štirih posamičnih izdelkov (Pigment Fix Plast in Pigment Fix za oči, ustnice in obrvi).

Kot naravni imunski podpornik »Unisooth« preprečuje razvoj vnetij. Tudi tukaj »zmajeva kri« deluje čarobno, ščiti in umirja.

C.A.R.E. – Calming And Regenerating Essence

Obnovitvena krema, ki umirja in regenerira obremenjene dele kože. Po mikropigmentaciji koža potrebuje posebno nego in dodatno mero samozdravljenja in regeneracije. Pri tem ji pomaga C.A.R.E.  

S.O.S. – Soothing Oilfree Skincare

Ta super serum, ki ne vsebuje nobenega olja, je idealen za takojšnjo pomoč po mikropigmentaciji kot tudi za vse ostale minimalne poškodbe kože. Hitro delujoče sestavine zmanjšujejo draženje in sproščajo obremenjeno kožo.

S.O.S. lahko uporabljamo tudi preventivno proti brazgotinam ali kot zaščitni ščit proti kislinam, mrazu ali drugim škodljivim zunanjim vplivom.