Naprava za mikropigmentacijo I-Touch

Goldeneye naprave zagotavljajo enostavno rabo. V opremo je vključen dermograf, mikromixer in pigment detektor. Naprave so izdelane v Nemčiji. 

DERMOGRAF

Dermograf je izredno lahek, zaradi česar med uporabo zelo prijetno leži v roki, delo z njim pa bo veselilo tako profesionalce kot tudi začetnike. Njegova uporaba je tako enostavna kot uporaba kemičnega svinčnika.

Neposredni zobniški prenos v ročici zagotavlja natančno delovanje brez vibracij, ki je neodvisno od dolžine igle. Na ta način je zagotovljen hiter in neboleč vnos pigmenta v kožo. Mikropigmentacija traja manj časa in je zato tudi dosti prijetnejša.

Patentirana zaščita povratnega voda (Reflux-Protection-System) in obvezen higienski pokrovček zagotavljata dosledno higieno. 

Površine so seveda odporne proti učinkovanjem razkužil: VARNO, ČISTO, BOLJE. 

Kot prikladen dodatek priporočamo držalo za ročico Crystal iz akrila za dermograf, detektor ali mikromiks.

BREZŽIČNI MIKROMIX: za mešanje in risanje vnaprej

Pametna rešitev, ki ponuja dve orodji v enem. Sterilno paličico z rotacijskim premikanjem je mogoče uporabljati kot mešalec, ki vsako barvno mešanico spremeni v mehko suspenzijo s fino teksturo.

Konico hkrati uporabljamo kot sterilen čopič za risanje črt vnaprej, ki so tanke kot las.

Logično, higiensko in iz prakse.

BREZŽIČNI DETEKTOR: za preverjanje natančnosti

Posebna lučka omogoča vpogled pod kožo, da postane gostota implantacije pigmenta vidna. Praznine boste hitro odkrili in popravili, kasnejše dodelave ne bodo potrebne. Brezžični detektor je torej z vidika časovnega menedžmenta in boljše ekonomičnosti zelo pomembno orodje, saj z njim hitreje dosegate enakomerne rezultate.